BoerenTalent!

BoerenTalent!

De eerste blog! Tijd om ons even voor te stellen.

BoerenTalent is 2020 ontstaan uit het bedrijf Ploeg en Oogst, opgericht door Tom Ploeger. Goede vakmensen op de juiste werkplek laten excelleren is het motto. Tom is zijn leven lang al geïnteresseerd in de Agrarische sector. Best gek voor een jongen “uit de stad”. Zelf heeft hij ook de kans gekregen om als adviseur in deze prachtige sector te mogen werken, een sector die tot 2016 voor hem geheel onbekend was.

Al snel kwam het idee BoerenTalent bij Tom op. Kranten berichten staan vol met het feit dat Nederland zoekende is naar goed personeel, terwijl er aan de andere kant dagelijks agrarische ondernemers stoppen. En die kunnen wat! Ondernemend, aanpakkers, allrounders zijn termen die over het algemeen bij agrarisch ondernemers passen.  Moeten werkgevers daar niet heel blij van worden? Ja, dat worden ze!

In 2022 is Gerard Spekhorst aangesloten. Als rasechte boer spreekt hij de taal en is hij zelf letterlijk BoerenTalent. Een aanwinst voor BoerenTalent!

Onderscheidend in de werkwijze van BoerenTalent is dat ze uitgebreid de tijd nemen om kennis, vaardigheden en ambities van kandidaten in beeld te krijgen. BoerenTalent focust zich op een specifieke doelgroep: BoerenTalenten. BoerenTalent is een begrip. Een begrip dat een aantal competenties samenvat in een begrip, het begrip BoerenTalent. Competenties als: een aanpakker, ondernemend, lef, betrouwbaar en harde, slimme werkers. Wij werken dan ook graag met:

  • Parttime boeren
  • Gestopte boeren
  • Boeren zoons
  • Boeren dochters
  • Boerinnen
  • Overige BoerenTalenten!

Beschik jij over BoerenTalenten? Zoek jij een nieuwe uitdaging? Neem contact op! Wij bieden een unieke kans om een nieuwe richting in te slaan. Hoe vind je een nieuwe werkkring die past bij je kennis, ervaringen, vaardigheden en ambities? Hoe vind je een nieuwe werkkring waar jouw Boerentalent tot zijn recht komt? Samen gaan we op pad en zoeken we de duurzame uitdaging die bij je past!

Gaat jou carrière er ook anders uit zien om wat voor reden dan ook? Je beschikt ongetwijfeld over unieke BoerenTalenten! Talenten die veel waard zijn. Wij kunnen je helpen om deze talenten boven water te krijgen en helpen een werkkring te zoeken die bij je past. Ben je benieuwd of BoerenTalent ook iets voor jouw kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en kijk voor meer informatie op www.boerentalent.nl

Tot de volgende blog!

Goed goan!

BoerenTalent!

Kom in contact met Boeren Talent

Beschik jij over BoerenTalenten? Neem contact met ons op!

Neem contact op