Bedrijfsleider stadsboerderij!

Bedrijfsleider stadsboerderij!

Zoek jij een droombaan als bedrijfsleider op een stadsboerderij? Vind jij het leuk om met vrijwilligers te werken? Lees dan verder!

Voor een stadsboerderij in Twente zoeken wij een bedrijfsleider. Een uitdagende functie voor echte aanpakker. Een uitdaging waar je als echte boer dagelijks bezig bent op een gemengde boerderij. De nadruk binnen de boerderij ligt op groenteelt. Maar ook is er kleinschalig vee- en fruitteelt aanwezig. Je bent een meewerkend voorman die coördineert, stuurt en controleert op de uitvoering van alle landbouwkundige werkzaamheden tot en met de oogst en uitlevering/distributie. Je moet beschikken over social skills: je doet dit niet alleen, maar met ruim 100 vrijwilligers die gezamenlijk eigenaar zijn van de boerderij. Met jouw digitale vaardigheden ben je snel bekend met geautomatiseerde systemen en applicaties. Administratieve zaken bijvoorbeeld rondom wet- en regelgeving worden door jou geregeld. Communicatief en vooral sociaal ben je zeer bedreven om te werken met een grote groep
vrijwilligers en hen actief bij de boerderij te betrekken

Wat neem je mee?

  • Je hebt ervaring met biologische teelt van diverse groenten en fruit;
  • Je bent technisch onderlegd om kleine werkzaamheden, zoals lassen en elektra, zelf uit te voeren;
  • Bent bekend met Twentse boeren en goed in netwerken.

Wij bieden een fulltime of part-time aanstelling, tussen de 32u en 40u p.w. voor de agrarisch bedrijfsleider. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Open Teelten (schaal F – G) en salaris is afhankelijk van functie, leeftijd en ervaring.

Solliciteer direct

Naam
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.