Administratief medewerker landbouw

Administratief medewerker landbouw

Een leuke functie voor de parttime boer, maar ook zeker voor een fulltime functie! Ben jij cijfermatig sterk? Lees dan snel verder!

Een leuke functie voor in Friesland, Overijssel en Gelderland! Voor een mooie landelijke organisatie zijn wij op zoek naar een administratief medewerker landbouw. In deze functie verzamel en administreer je financiële en duurzaamheidsgegevens van agrarische bedrijven. Het kan hier kan hier gaan om allerlei typen bedrijven: van melkveebedrijven tot akkerbouwbedrijven, van varkenshouderijen tot de visserij. Eens in de week bezoek je bedrijven om gezamenlijk te kijken naar cijfers.

De functie is gericht op met name kantoor werkzaamheden. Je moet cijfermatig sterk zijn en begrijpen wat er op een boerenbedrijf speelt.

De kantoren van de werkgever zitten verspreid over het gehele land. Vanuit een kantoor of vanuit huis voer je de werkzaamheden uit. Perfect voor een parttime boer bijvoorbeeld!

Dit neem je mee:

  • Je hebt ervaring binnen de agrarische sector
  • Bent cijfermatig sterk
  • Ervaring met administratie (dit kan zijn binnen je eigen bedrijf)
  • Minimaal MBO4 niveau

Wij bieden een baan met groeipotentie qua salaris. De eerste twee jaar wordt er in je geïnvesteerd. Na 1 tot 2 jaar, afhankelijk van je functioneren, kan je mooie sprongen maken in het salarishuis.

Dus, ben jij zoekende naar een leuke kantoorbaan waar je ook nog eens af en toe de boer op mag? Solliciteer dan direct!

Solliciteer direct

Naam
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.